26-01-07

Information over Europrojektz

 

Wat ooit, in juni 2001, in California begonnen is als een klein groepje mensen die hun Europese wagen wilden verpersoonlijken, is verrassend uitgegroeid tot een exclusieve, wereldwijde organisatie, EuroProjektz genaamd.

car

Onze afdelingen zijn intussen over de hele wereld verspreid. Elke afdeling probeert de doelstellingen van EuroProjektz vol passie te verwezenlijken.
Wij, als EuroProjektz-chapter, willen de Europese tuninggedachte vertegenwoordigen en ze het respect laten krijgen dat ze verdient. Om dit te kunnen bereiken hebben we individuen nodig, die ook enthousiast zijn over de EuroProjektz-doelstellingen en die deze vastberaden aan hun eigen project willen meegeven. Want zowel de meest ingrijpende verandering, als het kleinste detail moet precies gepland worden. En het uitvoeren ervan moet gebeuren met de hoogste kwaliteitseisen in gedachten.
 
top

Onze leden worden door hun gemeenschappelijke passie en dromen geïnspireerd, en zetten alle mogelijke stappen om die dromen te verwezenlijken. Zij vormen een wereldwijde stroming in het hedendaagse tuninglandschap.
De wagens van onze leden zijn stuk voor stuk wagens die tot de wereldtop behoren, zowel qua stijl als qua prestaties of beide. Het is onze bedoeling om de lat steeds hoger en hoger te leggen, om grenzen te verleggen in deze tuningprojecten én de wereld te tonen wat we kunnen en waar we voor staan.

car-gallery


EuroProjektz is verschillend van de Oosterse import tuningstyle. We willen dit duidelijk tonen aan een zo breed mogelijk publiek. We vragen dan ook aan andere eigenaars van Europese showwagens om ons voorbeeld te volgen, niet om er zelf beter van te worden maar gewoon om de EuroProjektz-gedachte uit te dragen. EuroProjektz presenteert u opmerkelijke creaties, zoals u die nog nooit gezien hebt...

19:22 Gepost door Tune4ever in PhilleV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.